Treća i Četvrta ŽNL

Drava iz Podravskih Sesveta pobijedila Močile, Jedinstvo Pustakovec svladalo Mičetinac, a u Četvrtoj ligi Prigorje utrpalo petardu Mladosti iz Velikog Ravena

Četvrta županijska liga krenula je s odigravanjem tek ovog vikenda zato što liga broji samo 11 klubova. Tako će u svakom kolu jedan klub biti slobodan, ovaj puta to je bila ekipa Čvrsteca iz Svetog Petra Čvrsteca.

11:42h
0
Ilustracija // Foto: NK Mičetinac - Michigen Fan Klub Facebook

Jučer su se završili i susreti Treće i Četvrte županijske nogometne lige. Treća liga igrala je svoje treće kolo, dok je Četvrta liga krenula s odigravanjem tek ovog vikenda zato što liga broji samo 11 klubova. Tako će u svakom kolu jedan klub biti slobodan, ovaj puta to je bila ekipa Čvrsteca iz Svetog Petra Čvrsteca.


Sabarija je izgubila na domaćem terenu od Carevdara, ekipa Sokola iz Sokolovca pobijedila je s visokih 5-1 ekipu Dragovoljca iz Bočkovca, dok je Kalnik u susjedskom derbiju savladao momčad Gornje Rijeke sa 2-1.

Što se tiče Četvrte lige, na prvom mjestu nalazi se Prigorje koje je savladalo Mladost iz Velikog Ravena petardom, gosti su postigli tek utješni pogodak za 5-1, Rasinja je sa 3-1 pobijedila Bušpan, dok je Udarnik na domaćem terenu izgubio od Jadran-Galeba rezultatom 1-4.

Treća ŽNL 3. kolo, nedjelja 3. rujna 17 sati

Drava PS – Močile 3-1

Sabarija – Mladost Carevdar 2-5

Sokol – Dragovoljac 5-1

Graničar NV – Drava SP 2-1

Kalnik – Gornja Rijeka 2-1

Jedinstvo – Mičetinac 3-0

Ratar – Rudar 1-0

Četvrta ŽNL 1. kolo, nedjelja 3. rujan 17 sati

Zagorec – Bilogora 2-1

Mladost VR – Prigorje 5-1

Udarnik – Jadran-Galeb 1-4

Rasinja – Bušpan 3-1

Polet – Radnički 3-3

čitam...