-3.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Flamanska vlada pomaže razvoj gospodarstva u Koprivnici
F

Ne propustite

U Koprivnici će uskoro započeti realizacija projekta STROSMERG (eng. Strong SME-s for regional growth and jobs) vrijednog 123.660,92 eura. Projekt ‘Jačanje malih i srednjih poduzeća za rast regionalnog gospodarstva i zaposlenosti’ odobren je unutar bilateralnog programa pomoći Flamanske Vlade, kojim Flandrija godišnje Hrvatskoj pruža bespovratna sredstva financijske pomoći u iznosu od pola milijuna eura, priopćeno je iz gradske uprave.

Flamanski partneri u ovom projektu su Centar za poslovanje i inovacije Innotek i Razvojna agencija POM iz Antwepena, a osim ekspertize u izgradnji institucionalnog sustava, flamanski partneri će na hrvatske partnere Grad Koprivnicu i Koprivnički poduzetnik d.o.o. prenijeti svoje znanje na području gospodarstva te objasniti kako prepoznati, razumjeti i uklopiti relevantne mjere nužne u upravljanju poslovnom zonom i poslovnim inkubatorom. Projekt će rezultirati promocijom lokalnog, a ujedno i hrvatskog gospodarstva u Flandriji te susrete koprivničkih i flamanskih tvrtki.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ADVENT

FOTO I u Virju upaljena prva adventska svijeća, priređeno i humanitarno druženje

Općina Virje tradicionalno organizira paljenje adventskih svijeća nedjeljom poslije večernje mise. Uz molitvu i blagoslov župnika Marijana Kovačića, načelnik Mirko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti