6. KOLO HALS-A

FOTO Atletičari Koprivnice nastupili u brojnim disciplinama i uzrastima, osvojen popriličan broj odličja

Limačica Ivana Cenko osvojila je prvo mjesto u bacanju vortexa te drugo na utrci 4x60 metara.

16:00h
0
Foto: Atletski klub Koprivnica

Atletski klub Koprivnica imao je svoje predstavnike na protekli vikend održanom 6. kolu HALS-a.

Limačica Ivana Cenko osvojila je prvo mjesto u bacanju vortexa te drugo na utrci 4×60 metara. Nastupile su i Ela Kolar, Matea Cenko, Melani Vrbnjak te Dora Lovrinović. Kod limača, Lukas Petrić osvojio je treće mjesto u skoku u dalj. Štafeta na 4×60 zauzela je prvo mjesto, pri čemu su nastupili i Luka Kvaternik, Sven Dženđo i Luka Kolonić.

Mlađa kadetkinja Josipa Mikulec bacila je vortex za treću poziciju. Sudjelovale su Jana Salajec te Sandra Tot. Mateo Šegović s četvrtim mjestom na utrci 60 metara imao u rangu mlađih kadeta najbolji rezultat. Štafeta na 4×60 bila je, pak, treća. Nastupili su još Ivan Bebek, Jakov Jurić te Krsto Blažeković. Kod starijih kadetkinja, Anja Slavinić stigla je do trećeg mjesta u utrci na 300 metara. Nastup su zabilježile Tea Šaško, Tara Rušak i Iva Grivić.

Mlađa juniorka Tena Šaško bila je treća na 300 metara. Albert Rušak do iste je pozicije stigao na 800 metara, Tihomir Bebek kuglu je bacio za treće mjesto, dok Goran Gregurec nije imao zapaženiji rezultat. Dodajmo kako je Leo Tilošanec trčao na tisuću metara kod starijih kadeta.

Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica

čitam...