akcija

FOTO Autoškola Urban nudi veliki popust, za samo 4400 kuna budite vlasnik vozačke dozvole, T. Crnaić: Sve pohvale autoškoli za trud, strpljenje i susretljivost

Autoškola Urban nudi vam jedinstvenu ponudu i veliki proljetni popust. Tako za samo 4400 kuna možete upravljati vozilima B kategorije.

13:54h
0

S lijepim vremenom, suncem i dolaskom proljeća stižu i proljetni popusti. Autoškola Urban pobrinula se da budete zadovoljni.

Vrijedan i stručan tim autoškole Urban osposobljavanje kandidata započeo je 2000-te godine za A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D kategoriju. Prva lokacija je bila u Zagrebu te su postepeno otvorili još pet poslovnica na području Zagreba i okolice.

– U Koprivnici djelujemo od lipnja 2018. godine. S timom iskusnih i profesionalnih instruktora, predavača koji imaju široko iskustvo rada niz godina te ugodnim i ljubaznim administrativnim osobljem postigli smo do sad zadovoljavajuće rezultate te veliku prolaznost kandidata – kažu iz Urbana.

Autoškola Urban nudi vam jedinstvenu ponudu i veliki proljetni popust. Tako za samo 4400 kuna možete upravljati vozilima B kategorije.

Naši kandidati imaju izbor instruktora i vozila:

Miro Pintarić- instruktor A,B,C,D kategorije, predavač i stručni voditelj
Ivana Mišulin- instruktor B kategorije, predavač
Tomislav Belec- instruktor B,C, kategorije
Makar Igor- instruktor A,B,C,D kategorije

Sve pohvale za autoškolu Urban. Kvalitetno i zanimljivo održana predavanja i sama obuka vožnje od strane instruktora Tomislava. Pohvale za njegov trud, strpljenje i susretljivost. Sve najbolje mogu reći i za stručno osoblje u administraciji koje će vam uvijek sve ljubazno objasniti i sa smiješkom vas dočekati i ono najbitnije, biti vam podrška kroz cijeli put do same vozačke dozvole. Najbolja autoškola u gradu – rekla je Tajana Crnaić koja je vlasnica vozačke dozvole.

Autoškola Urban nalazi se u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 2 u Koprivnici.

Kontakt broj: 048/222-333.

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Autoškola Urban ima i poslovnicu Urban2 u Bjelovaru i poslovnicu Kappa u Đurđevcu.

čitam...