11.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ribolovci svome gradu

FOTO ‘Za dobar fiš potrebno je puno sreće, ljubavi, volje i dobre ribe’
F

Ne propustite

Već tradicionalna manifestacija Ribolovci svome gradu održava se na središnjem koprivničkom trgu vikend uoči Uskrsa. I ove godine, 15. u nizu manifestacija, danas, u subotu privukla je mnoge Koprivničance i Koprivničanke i goste.

Osim ponude ribljih specijaliteta, pecanja u velikom bazenu, prezentacije starih zanata, kulturno-umjetničkog programa i izložbe vuzmenih košarica i ove godine nezaobilazno je natjecanje u pripremi fiš paprikaša.

– Dolazimo iz Športskog ribolovnog kluba Đelekovca i skoro svake godine sudjelujemo u manifestaciji. Organizacija je jako dobra. Tajna dobrog fiša je u tome da mora biti puno vrsta riba. Temeljac se kuha od najmanje 10 vrsta riba kao što su smuđ, šaran, som, bijela riba, patuljani i slično – rekao je Ivan Paveli.

Osim dobre ribe, koprivnička ekipa Veseljaci kaže da je potrebno i puno sreće, ljubavi i volje.

– Iako živimo u krajoliku koji je jedan od najbogatijih za obavljanje sportskog i rekreacijskog ribolova, međutim nemamo ni jedno kvalitetno ribnjačarstvo pa su nam ribu za ovu manifestaciju dostavili iz Karlovačke županije. Nadamo se da ćemo i dogodine organizirati ovakvu spektakularnu priredbu koju uvažavaju sve okolne županije – kazao je Krešimir Vrhoci, predsjednik organizacijskog odbora.

I Ivan Petak, predsjednik Športsko ribolovnog kluba Koprivnica, slaže se da je manifestacija spektakularna i da je potrebno puno truda kako bi se ona organizirala i realizirala na zadovoljstvo svih posjetitelja.

Manifestaciju je svečano otvorila Vesna Želježnjak, koprivnička gradonačelnica, koja je izrazila zadovoljstvo lijepim vremenom i izuzetno dobrom organizacijom, a okupljenima se obratio i Darko Sobota, zamjenik koprivničko-križevačkog župana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×