UTRKE

FOTO Fran Tisaj stigao do drugoga mjesta, Jan odradio dobar nastup u Sloveniji

Sljedeći vikend očekuju ih novi izazovi u Sloveniji i Primoštenu.

17:06h
0
Foto: Tisaj

Jan i Fran Tisaj protekli su vikend odradili dva nastupa.

Utrka u Sloveniji za Jana je bila specifična jer je po prvi puta vozio po kiši koja je uvelike namočila stazu i stvarala probleme. Iako se uoči zagrijavanja dogodio pad i problemi s kočnicom, Jan je izvukao svoj maksimum. Do samoga kraja držao se u vodećoj skupini, osvojivši u konačnici 12. mjesto među 33 natjecatelja s pola sekunde iza prvoga.

Slovenske utrke okupljaju najbolje i najkvalitetnije natjecatelje u regiji. Idući vikend rezerviran je za etapnu utrku od tri dana, ponovno u Sloveniji.

Fran se, pak, nakon godinu dana ponovno našao na postolju, i to na karting stazi Špansko u Zagrebu koja je bila prva stanica u njegovu natjecateljskom kalendaru ove godine. Državno prvenstvo u duatlonu, koje podrazumijeva bicikliranje i trčanje, okupilo je više od 150 triatlonaca. Fran je utrku odradio u dobrom ritmu te završio kao drugi u kategoriji junior.

Već u petak odlazi na Državno prvenstvo super sprinta u Primošten s trenerom Ivanom Ivezić i TK Trinskim. Radi se o jednoj od najvažniji utrka sezone.

 

Loading...