Prijam za novinare

FOTO Gradonačelnik Hrg: Vjerujem da ste u nama uvijek imali partnere

16:58h
0
Gradonačelnik Križevaca Branko Hrg (HSS) // Foto: Matija Gudlin
Bivši gradonačelnik Križevaca Branko Hrg (HSS) // Foto: Matija Gudlin

Dobra vijest teško se prodaje. Prodaje se, na žalost, loša vijest. To nije dobro i zato je uloga lokalnih medija nemjerljiva – istaknuo je križevački gradonačelnik Branko Hrg (HSS).

Križevački gradonačelnik Branko Hrg (HSS) sa svojim zamjenicima Tomislavom Katanovićem i Ivanom Vukom te predsjednikom Gradskog vijeća Dragutinom Guzalićem održao je danas, u ponedjeljak, prijam za novinare.

Gradonačelnik je svima zaželio uspješnu godinu sa što više lijepih, pozitivnih vijesti te što manje crnila kojeg, kako kaže, u nacionalnim medijima ima i previše.

– Dobra vijest teško se prodaje. Prodaje se, na žalost, loša vijest. To nije dobro i zato je uloga lokalnih medija nemjerljiva. Hvala vam na protekloj godini, na izvještavanju, na svim aktivnostima koje ste imali, na promoviranu Križevaca. Bilo to kritičkog ili pohvaljujućeg sadržaja. To je takva vrsta posla – rekao je Hrg, dodavši kako se trude biti što transparentniji.

– Vjerujem da ste u križevačkim gradskim službama uvijek imali partnere. Djelovali smo brzo, nikad nismo odbijali dati vam informaciju, uvijek smo bili dostupni. Ja možda ne uvijek toliko, ali ljudi koji su zaduženi za taj dio posla u Gradu Križevcima jesu – rekao je križevački gradonačelnik.

Naglasio je da su se ove godine u Gradu Križevcima programski odredili za nekoliko velikih projekata, a najveći događaj trebao bi biti otvorenje brze ceste do Križevcima.