25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
I. JUNIORSKA LIGA

FOTO Koprivnički šahisti solidni šesti u Rapcu, Jan Horčička najbolji na trećoj ploči
F

U pripremama za natjecanje te na samome turniru s mladim šahistima radio je međunarodni šahovski majstor Jurica Srbiš.

Ne propustite

Šahisti Koprivnice dočekali su prvo službeno natjecanje ove godine. Od 5. do 11. travnja u Rapcu održana je I. juniorska liga Hrvatske. Nastupilo je 12 ekipa, među kojima se Koprivnica smjestila na šesto mjesto sa šest pobjeda i pet poraza, zadržavši prvoligaški status.

Naporan sustav natjecanja podrazumijevao je igranje dvaju kola pet dana turnira, što znači od četiri do pet sati igranja pod zaštitnim maskama. Dok konkurenciju čine igrači do 20 godina, koprivnički klub ističe kako je prosjek njihovih predstavnika Emanuela Bunića, Mateja Zadre, Jana Horčičke i Lovre Koštića, uglavnom kadeta, 14 godina.

Pritom je Horčička proglašen najboljim igračem turnira na trećoj ploči pa je osvojio 140 rejting bodova. U pripremama za natjecanje te na samome turniru s mladim šahistima radio je međunarodni šahovski majstor Jurica Srbiš.

Foto: ŠŠK Koprivnica
Foto: ŠŠK Koprivnica
Foto: ŠŠK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zgodna izložba

FOTO Podravci u Ferdinandovcu pokazali konje i zaprege, svi oduševljeni plemenitim životinjama

Na sajmištu u Ferdinandovcu održana je zanimljiva izložba konja i konjskih zaprega u organizaciji Županijske Udruge uzgajivača hrvatskog posavca...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×