cerine fit izazov

FOTO Nevjerojatni Goran Posavec Poso “topi se”, do sada je skinuo skoro 25 kilograma i ne staje: Ovo mi je najbolja odluka u životu

Želja i cilj jesu da do prvog dana svibnja skine 40 kilograma, a onda do kraja godine da dođe na propisanu kilažu od 120 kilograma, što bi značilo da bi ukupno smršavio sjajnih 54 kilograma.

15:30h
0
n
Foto: Facebook

Goran Posavec Poso, poznati Koprivničanac i nogometni vratar, krajem siječnja krenuo je u novi program gradskih bazena zvan Cerine Fit Izazov. Radi se o individualnom programu za postizanje željene transformacije, devet tjedana vježbanja pod vodstvom stručnih kineziologa i fizioterapeuta uz kombinaciju funkcionalnih treninga, plivanja, masaža i sauna.

Prošlo je malo više od šest tjedana, a rezultati su zaista vidljivi. Od početne kilaže, 174,7 kilograma, dosad je skinuo nevjerojatnih 24,7 kilograma, dakle sad je na ‘okruglih’ 150. Sjajan je to podvig za svakoga.

Smanjio sam opseg za 6-8 centimetara, osjećam se poletno i uz stručni tim bazena Cerine predvođen trenerom Lukom Stanišićem mislim da mi je ovo najbolja odluka u životu – rekao nam je Poso.

Želja i cilj su da do prvog dana svibnja skine 40 kilograma, a onda do kraja godine da dođe na propisanu kilažu od 120 kilograma, što bi značilo da bi ukupno smršavio sjajnih 54 kilograma. Poso svako malo objavi nešto na društvenim mrežama, a komentari podrške nikad ne izostanu. Mnogima je drago što se odlučio na ovakvu transformaciju. Želimo mu puno sreće.

Foto: Facebook Goran Posavec
Foto: Facebook Goran Posavec
Foto: Facebook Goran Posavec