prva hrl za žene

FOTO Nova pobjeda Podravkine lake konjice, slijedi odmor pa Europa

I u drugom poluvremenu Zadravec je nastavila puniti gostujuću mrežu. Cijelo drugo poluvrijeme Koprivničanke su držale uvjerljivu prednost, a Saračević je dao priliku u mladim igračicama poput Petike i Popović.

17:04h
0
RkPodravka RkSplit
Foto: Ivan Brkić

Murvica je jučer pošteno nastradala od ruke Podravka Vegete, dok je danas na redu bio Split, odnosno rukometašice rukometnog prvoligaša iz Splita. Utakmica sedmog kola Prve HRL za žene krenulo je u tom smjeru, nakon nekoliko minuta bilo je 5-0, da bi se gošće nakon time-outa malo probudile i smanjile na 6-3.

Pred osamdesetak gledatelja Podravkašice su isprva promašile dva, tri šuta što je dalo priliku Splićankama da smanje na jedan razlike. Nisu ju iskoristile te je Podravka preko sedmerca Čigirinove vratila na +3. Na poluvrijeme se otišlo s 8-15 za Podravku.

I u drugom poluvremenu Zadravec je nastavila puniti gostujuću mrežu. Cijelo drugo poluvrijeme Koprivničanke su držale uvjerljivu prednost, a Saračević je dao priliku u mladim igračicama poput Petike i Popović. Kako su prolazile minute snaga gostujuće ekipe je kopnila, a prednost Podravke rasla.

Susret je okončan rezultatom 17-29 za Podravku koja je formalno bila gost u ovoj utakmici.

Prva HRL za žene, 7. kolo, 15.30 sati

Split – Podravka Vegeta 17-29

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW