U ČETVRTAK

FOTO Osnovnoškolci iz Ferdinandovca posjetili Županijsku upravu i saznali kako je to biti županov zamjenik

Nakon što su pokazali zavidno znanje o Županiji, prikazan im je promotivni film županijske Turističke zajednice Podravina i Prigorje na dlanu, koji su sa zanimanjem pogledali.

14:34h
0

Učenici Osnovne škole Ferdinandovac i područnih razrednih odjela Drenovica i Crnec jučer su, 6. lipnja u pratnji svojih učitelja posjetili Županijsku upravu gdje su ih dočekali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Župan Koren pozdravio je školarce i zahvalio im na dolasku, a zamjenik Ljubić je potom predstavio rad Županijske uprave te prirodne, demografske, turističke i druge posebnosti Županije.

Ratimir Ljubić je također odgovarao na dječja pitanja o tome kako je to biti zamjenik župana te što sve spada u nadležnost Županije, a djeca su zauzvrat pričala o svojim hobijima te planovima za budućnost.

Nakon što su pokazali zavidno znanje o Županiji, prikazan im je promotivni film županijske Turističke zajednice Podravina i Prigorje na dlanu, koji su sa zanimanjem pogledali. Nakon projekcije uslijedilo je zajedničko fotografiranje za uspomenu.

 

čitam...