7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
živjeti zdravo

FOTO Ovo je odlično! U grad stigla brojna igrala za dječje igralište i Hodačku stazu
F

Projekt Živjeti zdravo sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Ne propustite

Grad Koprivnica krajnji je korisnik projekta Živjeti zdravo, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u kojem provodi aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku. U sklopu projekta u Koprivnicu su danas stigla igrala i sprave za vježbanje.

Projektom su osigurana sredstva za uređenje i označavanje Gradskog parka i Hodačke staze čime će se građanima omogućiti redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću za zdravlje.

U Gradskom parku uredit će se dječje igralište s dječjim igralima, a Hodačka staza sa spravama za vježbanje i pločama s javnozdravstvenim porukama.

Cilj projekta je unapređenje zdravlja populacije putem smanjenja negativnog učinka bihevioralnih, biomedicinskih i sociomedicinskih rizičnih čimbenika te kreiranje okruženja u kojima je svim osobama u Republici Hrvatskoj omogućena najviša razina zdravlja i kvaliteta života

Očekivani rezultati su usvajanje znanja i stavova o važnosti pravilne prehrane, tjelesne aktivnosti u cilju prevencije debljine, očuvanje i unaprjeđenje mentalnog zdravlja, očuvanje spolnog i reproduktivnog zdravlja edukacijom mladih te  stanovnika svih dobnih skupina.

Projekt Živjeti zdravo sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×