sjajan editorial

FOTO Prelijepa Koprivničanka Deniss Grgić u ulozi kraljice zabljesnula ispred objektiva

Nedavno je imala tu čast da bude dio spota popularnog pjevača Jacquesa Houdeka i to u pjesmi 'My friend'. Također, surađivala je i s Mejašima, grupom Pravila Igre, Teška industrija te grupom Gea.

17:07h
0
Predivna Deniss Grgić savršeno se uklopila u ovaj editorial // Foto: Ustupila Deniss G.

Lijepa Koprivničanka, mlada umjetnica Deniss Grgić našla se u ulozi modela za domaći brand pod nazivom Pandora’s Victory koji će uskoro biti pokrenut, a iza kojeg se krije Viktorija Kulonja, dizajnerica i kostimografkinja.


Zbog svojih posebnih crta lica, tijela s oblinama i sposobnosti transformacije, Deniss je ‘upala u oko’ ovoj dizajnerici.

Ne čudi da je njezino lice traženo jer se već dulje vrijeme bavi modelingom, dok nije zauzeta s fakultetskim obavezama.

– U modni editorijal inspiriran turbulentnim povijesnim zbivanjima savršeno sam se uklopila. Povijest umjetnosti, kraljevski portreti i odjevni predmeti iz prošlih vremena teme su koje me oduvijek zaokupljaju tako da mi je bilo vrlo lako uskočiti u taj vremeplov i prenijeti osjećaje mladih iz prošlih vremena. Divno je bilo biti dio poruke iz modnog vremeplova konstruiranog u ekipi sjajnih kreativaca – rekla je Deniss Grgić.

Za fotografiju je bio zadužen Dejan Barić, a za frizuru Silvana Zdelar.

Inače, završila je školu Primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu gdje je i studentica je na grafičkom odsjeku, na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Podsjetimo, nedavno je imala tu čast da bude dio spota popularnog pjevača Jacquesa Houdeka i to u pjesmi ‘My friend’. Također, surađivala je i s Mejašima, grupom Pravila Igre, Teška industrija te grupom Gea.

Nakon završenog studija planira ostati u Zagrebu te biti dio umjetničke scene.

čitam...