24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Prosvjednici u Goli na sat vremena blokirali državnu cestu
F

Ne propustite

Na punktovima u Goli, Virju, Štaglincu i Kloštru Podravskom danas su se na prosvjedu okupili seljaci, dajući potporu mljekarima koji posljednjih dana prosvjeduju u Zagrebu. U Goli su na sat vremena blokirali državnu cestu i poručili: “Ne odustajemo!”

 

Prekodravski seljaci iz Gole, Ždale, Novačke, Otočke i drugih okolnih mjesta sa dvadesetak su traktora blokirali Policija je prosvjednicima zabranila blokadu granice / Foto: Ivan Brkićdržavnu cestu D41 prema Mađarskoj. Učinili su to kao znak potpore mljekarima koji prosvjeduju u Zagrebu, ali i kao reakciju na policijsku zabranu blokiranja same državne granice i zabranu organiziranog odlaska traktorima prema metropoli.  Nakon sat vremena blokade traktore su povukli na izlaz iz Gole, gdje se utaborilo 50-ak traktora.

Prosvjed je, kako saznajemo, prošao mirno, a tijekom blokade vozilo se okolnim cestama.

{vsig}vijesti/02-2012/prosvjed{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

[eTV] RIJEKE PRAVDE Kandidatkinja HSS-a Kristina Škoda Vajdić: Birajte promjene, učinimo Hrvatsku boljom i pravednijom!

Na listi koalicije Rijeke Pravde u IV. izbornoj jedinici, lista 13. redni broj 4. nalazi se članica Županijske skupštine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×