16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZLOŽBA

FOTO Umjetnici na jezeru Ješkovo stvorili vrhunske keramičke radove
F

Uzevši u obzir pandemiju koronavirusa, simpozij ove godine nije bio međunarodnog karakterta.

Ne propustite

Izložba kao rezultat 12. simpozija umjetničke keramike koji se svake godine održava na jezeru Ješkovo u organizaciji udruge Motacilla Alba, pod vodstvom Dragutina Ciglara, otvorena je u nedjelju.

Uzevši u obzir pandemiju koronavirusa, simpozij ove godine nije bio međunarodnog karaktera. Ipak, kvaliteta radova bila je na visokoj razini. Na otvorenju izložbe, posjetitelje su pozdravili domaćini Dragutin Ciglar Lao i Marko Lončar. Direktorica Turističke zajednice područja Središnja Podravina Elizabeta Milanović Glavica čestitala je organizatoru i sudionicima na ustrajnosti i sudjelovanju, a prigodno se obratio i načelnik Gole Stjepan Milinković, osvrnuvši se na protekle simpozije i potencijale. Pohvalio je napor i trud koji Ciglar ulaže u promociju Ješkova i Prekodravlja.

Na simpoziju umjetničke keramike sudjelovali su Mirjana Marenić, Katica Trumbetaš i Slavenka Bakovic iz Velike Gorice, Iva Lelić iz Križevaca, Laura Markešić iz Koprivnice, te domaćini Dragutin Ciglar Lao i Marko Lončar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×