19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svjetski dan osoba s invaliditetom

FOTO Veliko Srce sudjelovalo na manifestaciji rekreativnih igara za osobe s invaliditetom pod nazivom ‘Mogu i ja’
F

Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bili su nagrađeni prigodnim medaljama. Nagrada za volonterstvo je veliki osmijeh i zadovoljstvo svih sudionika koji će pamtiti ovu manifestaciju cijeli život.

Ne propustite

Povodom svjetskog dana osoba s invaliditetom i svjetskog dana volontera SU Veliko srce sudjelovala je na manifestaciji rekreativne igre za osobe s invaliditetom pod nazivom ‘Mogu i ja’ u organizaciji KŠR GOROVO i CZR ‘Fortica’ iz Kraljevice, a uz pokroviteljstvo grada Opatije i Turističke zajednice grada Opatije.

U ovoj manifestaciji aktivnosti su u potpunosti bile prilagođene psihofizičkim mogućnostima sudionika. Ovo je ujedno bio i integracijski sportsko – rekreativni program gdje su se osobe s invaliditetom uključile u aktivnosti koje su provodili uz pomoć djece volontera. Aktivnosti nisu bile natjecateljskog karaktera, već su funkcionalne, zabavne i pomažu napretku motoričkih, psiholoških i socioloških karakteristika sudionika. Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bili su nagrađeni prigodnim medaljama. Nagrada za volonterstvo je veliki osmijeh i zadovoljstvo svih sudionika koji će pamtiti ovu manifestaciju cijeli život.

U Opatiji se odvijaju dani čokolade, tako da su se i učesnici uključili u taj veliki događaj kao aktivni sudionici. ‘Staza čokolade’ strogo je bila prilagođena psihofizičkim aktivnostima učesnika, a mogle su se degustirati slastice od čokolade.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro stiže brzo

U nedjelju spavamo sat kraće, pripazite na promjene pri potrošnji struje i pogledajte koliko ćemo godina još pomicati kazaljke na satovima

Ljetno računanje vremena ove godine počinje u nedjelju, 26. ožujka. Kazaljke će u 2 sata skočiti jedan sat naprijed....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti