18.5 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svjetski dan osoba s invaliditetom

FOTO Veliko Srce sudjelovalo na manifestaciji rekreativnih igara za osobe s invaliditetom pod nazivom ‘Mogu i ja’
F

Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bili su nagrađeni prigodnim medaljama. Nagrada za volonterstvo je veliki osmijeh i zadovoljstvo svih sudionika koji će pamtiti ovu manifestaciju cijeli život.

Ne propustite

Povodom svjetskog dana osoba s invaliditetom i svjetskog dana volontera SU Veliko srce sudjelovala je na manifestaciji rekreativne igre za osobe s invaliditetom pod nazivom ‘Mogu i ja’ u organizaciji KŠR GOROVO i CZR ‘Fortica’ iz Kraljevice, a uz pokroviteljstvo grada Opatije i Turističke zajednice grada Opatije.

U ovoj manifestaciji aktivnosti su u potpunosti bile prilagođene psihofizičkim mogućnostima sudionika. Ovo je ujedno bio i integracijski sportsko – rekreativni program gdje su se osobe s invaliditetom uključile u aktivnosti koje su provodili uz pomoć djece volontera. Aktivnosti nisu bile natjecateljskog karaktera, već su funkcionalne, zabavne i pomažu napretku motoričkih, psiholoških i socioloških karakteristika sudionika. Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bili su nagrađeni prigodnim medaljama. Nagrada za volonterstvo je veliki osmijeh i zadovoljstvo svih sudionika koji će pamtiti ovu manifestaciju cijeli život.

U Opatiji se odvijaju dani čokolade, tako da su se i učesnici uključili u taj veliki događaj kao aktivni sudionici. ‘Staza čokolade’ strogo je bila prilagođena psihofizičkim aktivnostima učesnika, a mogle su se degustirati slastice od čokolade.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×