DUGO TOPLO LJETO

FOTO/VIDEO Ljeto na Šoderici ide dalje, stižu nam dvije premijere sklopu šest urnebesnih predstava Kerekesh teatra

Gledatelji će po prvi put ove godine imati priliku pogledati i predstavu Ja, trudnica koja će biti izvedena 24. lipnja kao i reprize predstave, Imovina i Proščenje vu Gruntovcu (01. srpnja), Ringišpil (08. srpnja), a završna predstava ovogodišnje manifestacije je Skupština (29. srpnja).

16:13h
0
Foto: Dominik Smolak

Sedmu godinu za redom u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge Mladih Koprivnice održat će se ljetna manifestacija Ljeto na Šoderici. Ove će se godine na pozornici pod vedrim nebom na obali jezera Šoderica odigrati šest predstava.

Prva predstava najočekivanija je predstava sezone koja će premijeru imati 17. lipnja, a riječ je o predstavi Susjedi, napravljenoj prema televizijskoj seriji Zauvijek susjedi.

Kako je istaknuo Jan Kerekeš iz Kerekesh teatra bit će to svojevrsna nagrada glumcima koji su seriju za male ekrane snimali bez novčane naknade.

– Jura, Ferdo, Lili i Bela dolaze na Šodericu – najavio je Jan.

Osim ove premijere, gledatelji će po prvi put ove godine imati priliku pogledati i predstavu Ja, trudnica koja će biti izvedena 24. lipnja kao i reprize predstave, Imovina i Proščenje vu Gruntovcu (01. srpnja), Ringišpil (08. srpnja), a završna predstava ovogodišnje manifestacije je Skupština (29. srpnja).

Tomislav Jurenec iz Udruge mladih Koprivnica kazao je kako su cijene ulaznica ove godine ostale iste i iznose 40 kuna. S ovom je sezonom uvedena i novost pretprodaje ulaznica putem internetske stranice www.entrio.hr, no kako je napomenuo Jurenec, ulaznice kupljene ovim putem, zbog dodatnih troškova iznose 50 kuna.

Ulaznice će se moći kupiti i u caffe baru Kaktus, Mosquito beach baru na Šoderici i Foto Lenišću, a za online prodaju rezervirano je 100 karata.

U slučaju lošeg vremena, predstave će se održavati u dvorani Srednje škole Koprivnica.

Podršku manifestaciji koja na Šodericu već godinama privlači ljubitelje dobrih predstava pohvalili su i podržali koprivničko-križevački župan Darko Koren, pomoćnica direktora TZ Koprivničko-križevačke Kristina Sočev i predstavnica Općine Legrad koji su redom istaknuli kako je Kerekesh teatar glavni kreator dobrog i zabavnog sadržaja Ljeta na Šoderici.

Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak