Kvalifikacije za Ligu prvakinja

FOTO/VIDEO Nered i Zaprešić Boysi pred punom dvoranom Gimnazije premijerno izveli novu himnu Podravka Vegete

Riječ je o kvalifikacijama za Ligu prvakinja, a Podravkašice u 19.30 očekuje polufinalni susret protiv turske Muratpase.

19:38h
0

Kao što smo pisali prije nekoliko dana, rukometni klub Podravka Vegeta ima novu himnu. Riječ je o pjesmi koju je skladao Marko Lasić Nered zajedno sa sve poznatijim Zaprešić Boysima. 

Svečanu premijeru pjesma je imala danas u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović baš uoči važnog susreta Podravke. Riječ je o kvalifikacijama za Ligu prvakinja, a Podravkašice u 19.30 očekuje polufinalni susret protiv turske Muratpase.

Kako to da su baš Zaprešić Boysi skladali pjesmu za koprivnički rukometni klub pojasnio je Marko Lasić.

– Korijeni dva člana Zaprešić boysa Marka i Ivana su u biti poveznica, naime njihova mama Đuriđica Novosel je rodom iz Koprivnice a u mladosti je igrala i za Podravku. Marko me je doveo tu, a s Marinkom i Mirandom smo imali obilazak pehara i kluba. Neopisiva je čast raditi za jedan klub koji ima takvu tradiciju i toliko pehara. Tu je i gospodin Saračević. Želimo preslikati nekadašnju atmosferu na ovaj vikend i dati curama maksimalnu podršku – rekao je Marko Lasić na ovotjednoj press konferenciji rukometnog kluba.

Ukoliko niste stigli na premijeru u dvoranu, pjesmu poslušajte ovdje.

Zaprešić Boys - Himna RK Podravka
Foto: Ivan Brkić
Zaprešić Boys - Himna RK Podravka
Foto: Ivan Brkić
Zaprešić Boys - Himna RK Podravka
Foto: Ivan Brkić
Zaprešić Boys - Himna RK Podravka
Foto: Ivan Brkić

 

 

čitam...