ZAJEDNIČKI I INDIVIDUALNI RAD

FOTO/VIDEO Okupili se Slavenaši, ali ne na travnjaku! Evo kako izgledaju njihovi treninzi pod budnim Stipićevim okom

Strateg je naglasio kako cilj ovakvih treninga nije kontrola igrača, jer oni rade, tvrdi, s povjerenjem.

15:07h
0
NK Slaven Belupo - početak priprema 2020.
Zeleni teren zamijenili su treningom u vlastitim domovima // Foto: Ivan Balija

Kako bi psihički i fizički održali spremnost – nastavi li se uopće nogomet u skoroj budućnosti – nogometaši Slaven Belupa treniraju u svojim domovima. Kako stoji na službenim klupskim stranicama, trener Tomislav Stipić i njegov stručni stožer Farmaceutima su poslali individualne treninge, a danas pokrenuli i zajedničke online treninge.


– Jako mi je važno da odličnu atmosferu unutar momčadi zadržimo i dalje jer je trebalo i truda i vremena da je izgradimo. Trenutna situacija donosi mnogo opasnosti jer znate kako kažu: “daleko od očiju, daleko od srca.” Razmišljajući o tome, odlučili smo jutros započeti sa zajedničkim online treninzima – rekao je Stipić.

Strateg je naglasio kako cilj ovakvih treninga nije kontrola igrača, jer oni rade, tvrdi, s povjerenjem.

– Želimo da ovi treninzi budu motivirajući, da se strateški ispravno odrade vježbe te da kroz rad napravimo i svojevrstan teambuilding. Svaki novi podražaj donosi novu veliku motivaciju te budi želju za skorašnjim ponovnim zajedničkim radom. Vjerujem da s našim interesantnim načinom rada dajemo ekipi najbolju hranu koja joj je potrebna da prebrodi trenutke poput ovog u kojem se nalazimo. Naš cilj i naše misli su zapravo uvijek iste, a to je napredak momčadi u svakom pogledu – pojasnio je Stipić.

U objavi stoji kako će zajedničke online treninge odrađivati od ponedjeljka do četvrtka u 10 sati. Preostali dani namijenjeni su individualnom radu.

čitam...