Darivanje

FOTO Župan i zamjenici posjetili koprivničko rodilište

13:16h
0
Župan Koren u rodilištu // Foto: kckzz.hr

Župan i zamjenici rodiljama su čestitali na prinovama te ih darivali cvijećem, čokoladom i voćem.

Župan Darko Koren s zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom posjetio je danas rodilište Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici.

U bolnici ih je dočekao ravnatelj bolnice Mato Devčić te ih upoznao s planovima i aktivnostima bolnice u 2017. godini u kojoj će ustrajati raditi na poboljšanju kvalitete medicinskog osoblja za dobrobit cijele naše zajednice, nakon čega je župan pohvalio predani i uspješan rad osoblja bolnice te poželio puno uspjeha u ostvarenju ciljeva u ovoj godini.

Obilasku rodilišta pridružila se i zamjenica ravnatelja Biljana Marković, pomoćnica ravnatelja bolnice za sestrinstvo i glavna sestra bolnice Ružica Evačić te voditelj Odjela za ginekologiju i opstetriciju Ivica Stanišić koji ih je upoznao sa trenutnim stanjem na Odjelu.

Istaknuo je da je prva beba rođena u ovoj godini djevojčica iz Peteranca, rođena 40 minuta nakon ponoći, a pri tom je izrazio i zadovoljstvo brojem porasta djece naglasivši da je u protekloj godini rođeno 836 djece što je deset više od 2015. godine.

Župan i zamjenici rodiljama su čestitali na prinovama te ih darivali cvijećem, čokoladom i voćem.

čitam...
Loading...