Maškare u Gradu

FOTO/VIDEO Invazija malih likova iz bajke, filma te raznih životinja na gradsku upravu

V.d. gradonačelnika Mišela Jakšića, njegovu zamjenicu Melitu Samoborec i pročelnika Darka Ledinskog u njihovim odajama posjetila je hrpa malih maškara. Bile su tu zebre iz DV Igra, karte iz Smiješka, pingvini iz Podravskog sunca te šaroliki individualci iz Tratinčice.

11:05h
0
Veselje u Gradu // Foto: Matija Gudlin

Gradska uprava danas je prštala od veselja i pjesme te je to bila jedna od rijetkih prilika kad se gradske oce može vidjeti u neformalnijoj atmosferi, rasplesane i razdragane.

Jasno, jedini koji tako što mogu izmamiti i iz onih najozbiljnijih jesu najmlađi Koprivničanci i to, ni manje ni više, nego zamaskirani.

Tako je v.d. gradonačelnika Mišela Jakšića, njegovu zamjenicu Melitu Samoborec i pročelnika Darka Ledinskog u njihovim odajama posjetila hrpa malih maškara. Bile su tu zebre iz DV Igra, karte iz Smiješka, pingvini iz Podravskog sunca te šaroliki individualci iz Tratinčice.

Zebre iz Igre // Foto: Matija Gudlin

U Grad su ušli uz pjesmu i košare pune krafni, a ondje su nastavili u istom tonu u kružnoj povorci te pokazavši svoju koreografiju.

Jakšić im je poželio dobrodošlicu pa se zajedno sa svojim suradnicima pridružio malim gostima u plesu.

– Ovo je, uz božićne blagdane, jedan od najljepših dana u godini. Odmah je ovdje sve puno pjesme, plesa, veselja i smijeha te onog iskrenog zadovoljstva i sreće koje posjeduju samo naši klinci i klinceze. Svake godine im se veselimo i ovo je postala jedna nezaobilazna tradicija koja mnogo znači i nama i njima – razdragan je v.d. gradonačelnika.

Zaigrana atmosfera // Foto: Matija Gudlin

Zadovoljstvo ovom tradicijom, kao i samom suradnjom s Gradom, izrazila je i Ida Šipek, ravnateljica Tratinčice.

– Jako dobro surađujemo i kad su ozbiljne teme u pitanju, ali i neozbiljne poput ove koje su našim klincima najdraže. Naše su maske šarolike. Svatko se maskirao u što želi kako bi djeca bila što kreativnija i ostvarila si svoj dan iz mašte – riječi su ravnateljice vrtića koji u 40 skupina pohađa 770-ero djece.

Uputila nas je i u skorašnje dane otvorenih vrata koji će se održati od sedmog do devetog ožujka u jaslicama i vrtićkim skupinama Tratinčice.

– Roditelji će moći vidjeti kako izgleda rad u našim skupinama, a imat ćemo i predavanje o ranom učenju stranog jezika i dobrobiti koji on donosi za djecu – pozvala je I. Šipek zainteresirane 8. veljače u 17 sati u Bombončić.

Male maškare u posjetu Gradu

Posted by Epodravina.hr on Montag, 27. Februar 2017

Male zebre iz Igre

Posted by Epodravina.hr on Dienstag, 28. Februar 2017

 

čitam...
Loading...