Intimna atmosfera parka

FOTO/VIDEO Uz nježne note Denisa Kataneca i grupe Seine te romantično puštanje lampiona zaključen je Street Art Festival

Intimna svjetlost žaruljica i svijeća uz dekorativne pompone te nježne note izvođača smještenih uz "golu tetu" Fluksijevog Buđenja i fontanu, privukla je brojne građane na ugodno druženje i opuštanje na travnjak Gradskog parka.

14:30h
0
Lampioni su razveselili posjetitelje // Foto: Bojan Koštić

Gradski park u Koprivnici sinoć je odzvanjao melankoličnim tonovima i odisao romantičnom atmosferom. Naime, koncertom Denisa Kataneca i benda Seine zaključen je ovogodišnji, peti po redu Street Art Festival u organizaciji Udruge maMUZE.

Intimna svjetlost žaruljica i svijeća uz dekorativne pompone te nježne note izvođača smještenih uz “golu tetu” Fluksijevog Buđenja i fontanu, privukla je brojne građane na ugodno druženje i opuštanje na travnjak Gradskog parka.

Nakon tjedan dana oslikavanja fasada na šest lokacija diljem Koprivnice, a koje je uljepšalo deset lokalnih i gostujućih umjetnika od Zagreba preko Osijeka do Beograda, Festival je zatvoren do iduće godine puštanjem lampiona u zrak koje je posebno razveselilo posjetitelje.

Osim toga, podsjetimo kako je Festival obogaćen i drugim sadržajima, radionicom kaligrafije te međugeneracijskim druženjem u Domu za starije i nemoćne naziva Grandaddy’s Rockin’ uz plesnjak i rockabilly koncert benda Johnny and his Rockin’ Tunes.

Street Art Festival – Denis Katanec u koprivničkom parku

Posted by Epodravina.hr on Sonntag, 9. Juli 2017

Gradski park u Koprivnici

Posted by Epodravina.hr on Sonntag, 9. Juli 2017

čitam...