Gavellina „Brana“ napunila Dom mladih

21:10h
0
Kazalište Gavella je nakon 10 godina gostovalo u Koprivnici // foto: Ivan Brkić

U organizaciji Ludens teatra, u utorak je u Domu mladih u Koprivnci gostovao GDK Gavella iz Zagreba s predstavom „Brana“. Koprivničanci su još jednom pokazali da su veliki ljubitelji kazališta te su kao i svaki put dosad ponovo ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta, a svojim glumačkim sposobnostima zabavljala su ih velika imena hrvatskog kazališta kao što su Ksenija Pajić, Sven Medvešek, Sven Šestak, Ozren Grabarić i Dražen Kuhn.

Predstava Conora Mc Phersona „Brana“ odvija se u jednom baru u dalekim irskim krajevima, gdje četvorica mještana prepričavaju jezive lokalne događaje, uglavnom sumnjive vjerodostojnosti, a sve kako bi impresionirali „urbanu ženu“ koja se tamo doselila iz grada. Međutim, i žena, koju glumi Ksenija Pajić, ima svoju priču, osobniju, tragičniju i neusporedivo dojmljiviju od njihove.

Ovom predstavom, kazalište Gavella se nakon 10 godina odsutnosti vratilo u Koprivnicu gdje će sa svojim predstavama gostovati dva do tri puta tijekom kazališne sezone.

Sljedeća predstava u kojoj će koprivnička publika moći uživati odigrat će se 16. listopada, kada u Koprivnicu dolazi kazalište Planet Art sa predstavom „U posjetu kod gospodina Greena“ u kojoj će glumiti legenda hrvatskog glumišta Pero Kvrgić.

 

Loading...