ISTEK UGOVORA

Godinu dana na Apašu, 11 utakmica i pogodak protiv Rijeke – Radivojević napušta Farmaceute

Sljedeću utakmicu, onu 27. kola kojom se vraća i HT Prva liga, momčad trenera Tomislava Stipića igra u subotu u 18.55 sati. Protivnik će biti Gorica, ponovno na Apašu i ponovno bez gledatelja.

11:22h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Miloš Radivojević napustio je Slaven Belupo, stoji na službenim klupskim stranicama. Srpskome defenzivcu istekao je ugovor čime je završena njegova gotovo godinu dana duga epizoda na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš. Podsjetimo, u redove koprivničkog prvoligaša stigao je u srpnju 2019. godine.

Upisao je 11 nastupa, devet u prvenstvu i dva u Hrvatskome kupu, postigavši jedan pogodak, i to vodeći protiv Rijeke u Miškininoj, u sklopu 2. kola HT Prve lige.

– Milošu se zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš klub te mu želimo sreću u nastavku karijere – stoji u objavi Slavena.

Podsjetimo, u posljednjih mjesec dana iz koprivničkog prvoligaša otišli su i Robin Kamber, Ante Vrljičak i Marko Iharoš. Sljedeću utakmicu, onu 27. kola kojom se vraća i HT Prva liga, momčad trenera Tomislava Stipića igra u subotu u 18.55 sati. Protivnik će biti Gorica, ponovno na Apašu i ponovno bez gledatelja.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Loading...