24.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gošek vjeruje u jedinstvo gradskih vijećnika oko preoblikovanja RK Podravke
G

Ne propustite

Koprivnički vijećnici okupit će se u srijedu na drugoj sjednici. Uzme li se u obzir da je prva konstituirajuća sjednica bila više svečarskog karaktera, ova se može tretirati kao prva radna. Uz uobičajeno donošenje zaključaka o prihvaćanju izvješća o radu vrtića i gradskih ustanova novi koprivnički vijećnici odmah će se baviti financijama – odlučit će o rebalansu proračun, primit će na znanje bezuvjetno mišljenje o obavljenoj reviziji gradskog poslovanja, te će – kako nam je najavio predsjednik Gradskog vijeća Zoran Gošek, odlučiti o sudjelovanju grada u pretvorbi, odnosno privatizaciji Rukometnog kluba Podravka.

– Vjerujem da će to jednoglasno proći na Gradskom vijeću. Da ne idemo u to, Rukometni klub bi se jednostavno morao ugasiti. Mi ćemo na ovaj način zadržati funkcioniranje Rukometnog kluba Podravka jer je on značajan za Grad Koprivnicu, za promoviranje Grada i same Podravke – rekao je Gošek. 

Gradski će vijećnici u srijedu, slijedeći zakonsku regulativu, odlučiti i o ukidanju gradske pristojbe za priključenje na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu.

Gošek je rekao i da će ovo biti prva sjednica koja će – kako su tražili koprivnički laburisti, biti snimana i prenošena u realnom vremenu, na gradskim web stranicama. Za kupnju kamere i ostale potrebne opreme, grad je investirao oko 2.000 kuna.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×