ostavka gradonačelnice

HDZ: V. Želježnjak bježi na sigurnu plaću u Podravku, ovo je političko uhljebljenje

11:00h
0
Goran Kovačić // Foto: Matija Gudlin
Goran Kovačić // Foto: Matija Gudlin

‘Žalosno je i to da će grad ostati u rukama dogradonačelnika koje građani nisu birali za gradonačelnika. Vođenje grada Koprivnice ni do sada nije bilo dobro, a za pretpostaviti je da će sada biti još i gore’, smatraju u koprivničkom HDZ-u.

Nakon što je Vesna Želježnjak, koprivnička gradonačelnica, jučer, u petak, najavila svoju ostavku na mjesto gradonačelnice, nije se dugo čekalo na odgovor oporbe.

Naime, koprivnički HDZ smatra kako je ova najava zapravo logičan slijed događaja.

“U trenutku kada građanima Koprivnice kao jednog od najzaduženijih gradova u Hrvatskoj, SDP sve češće najavljuje uvođenje prireza, Vesna Želježnjak ‘bježi’ na sigurnu plaću u Podravku. Znakovito je da je na isti način postupio i njezin prethodnik, trenutno predsjednik Uprave Podravke”, poručili su i dodali kako se radi o političkom uhljebljenju i političkom preslagivanju unutar SDP-a prije lokalnih izbora.

“Žalosno je i to da će grad ostati u rukama dogradonačelnika koje građani nisu birali za gradonačelnika. Vođenje grada Koprivnice ni do sada nije bilo dobro, a za pretpostaviti je da će sada biti još i gore”, zaključili su.

čitam...