24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hrvanje: Begović i Belušić zlatne, Mihalec brončani, kadeti na pripremama za Europsko prvenstvo
H

Ne propustite

U Zagrebu je održan turnir u hrvanju Metalac Open 2013, na kojem su nastupile dvije natjecateljice Hrvačkog kluba Podravka, te su obje osvojile prva mjesta u svojim kategorijama.

Erin Begović je u kategoriji do 40 kg osvojila zlatnu medalju sa četiri pobjede, dok je u kategoriji do 50 kg Valentina Belušić s tri pobjede također uzela prvo mjesto.

Koprivničke hrvačice u Zagrebu je vodio trener Darko Frankol.

Mihalec treći u Varaždinu

Luka Mihalec na postolju // Foto: HK PodravkaMeđunarodni memorijalni juniorski turnir „Tomislav Kuzmić Kuzma”, održan je po prvi put u nedjelju u Varaždinu.

Hrvački klub Podravku predstavljao je Luka Mihalec koji je u kategoriji do 66 kg osvojio treće mjesto, što u klubu smatraju izuzetno dobrim rezultatom s obzirom na teške borbe i veliku konkurenciju hrvatskih reprezentativaca. Imao je isti broj bodova kao i drugoplasirani, no pripalo mu je treće mjesto jer je jednu borbu izgubio tušem.

– Luka je ostvario dvije pobjede i dva poraza, a veseli činjenica da je s najboljih hrvatskim juniorom Šimatićem pružio odličnu borbu te na kraju izgubio sa 6:4 i 4:2, što je odličan rezultat. Vidi se da Luka napreduje, i kroz izvjesno vrijeme bit će standardni reprezentativac Hrvatske – rekao je tajnik HK Podravka Vedran Blažeković.

Luku je na turniru vodio njegov otac i trener Miroslav Mihalec.

Filip Frankol, Alen Fodor i Filip Vusić // Foto: HK PodravkaKadeti na dvotjednim pripremama u Mađarskoj

Kadeti HK Podravka Filip Frankol, Filip Vusić i Alen Fodor (aktualni prvaci Hrvatske u svojim kategorijama) nalaze se u Mađarskoj na dvotjednim završnim pripremama hrvatske reprezentacije za Europsko prvenstvo. Podravka daje najviše članova u reprezentaciju koja će od 18. do 23. lipnja nastupiti na EP za kadete u crnogorskom gradu Baru.

Vusić će na EP nastupiti preko Hrvatskog olimpijskog odbora, za Frankola je klub već osigurao sredstva, dok se za Fodora trenutno prikupljaju sredstva kako bi i on mogao sudjelovati na EP.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×