25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HSU će vjerojatno samostalno na izbore u Koprivnici
H

Ne propustite

Iako je u Koprivnici gotovo sve bilo dogovoreno oko uključivanja HSU-a u koaliciju s HDZ-om, HSS-om i HSLS-om, izgleda da će umirovljenici u gradu ipak samostalno izaći na predstojeće lokalne izbore. Predsjednik Gradske organizacije HSU-a Željko Šemper je objasnio da je do razlaza došlo zbog rasporeda mjesta na listi za Gradsko vijeće, koju su trebali formirati zajedno s HSS-om. Umirovljenici su inzistirali da na prva dva mjesta budu predstavnici tih dviju stranaka, smatrajući da je to partnerski odnos te da predstavljaju veliku populaciju, no u HSS-u se s tim nisu složili.

– HSS malo precjenjuje svoje kandidate i svoju snagu. HSU je mala stranka, ali predstavljamo veliku populaciju, oko trećinu biračkog tijela, te svakako želimo imati predstavnike u Gradskom vijeću, naglasio je Šemper.

Budući da se nisu dogovorili oko mjesta na listi, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja uskratio je suglasnost koprivničkoj organizaciji da potpiše sporazum o zajedničkom izlasku na izbore u društvu u će to učiniti na nivou županije. Što će i kako dalje koprivnički HSU tek treba odlučiti.

– Predložit ću Gradskom odboru HSU-a, a smatram da je to i najvjerojatnija opcija, da na izbore izađemo samostalno. Bez obzira što nemamo dostatnih financijskih sredstava, rekao je Šemper.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno u Brodiću

FOTO Okupili se na svetoj misi i blagoslovu vozača bicikala, motora i automobila

Kapelica svetog Vida u Brodiću, mjestu u općini Ferdinandovac, danas je vrvjela životom. Mnoštvo vjernika, znatiželjnika, vozača bicikala, motora i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×