28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Igor Brkić sudjelovao na festivalu Slama 2011. u Baranji
I

Ne propustite

Akademski kipar Igor Brkić iz Križevaca sudjelovao kao jedini predstavnik Koprivničko-križevačke županije i sjeverozapadne Hrvatske je na land art festivalu Slama 2011. koji je održan u Baranji.

Riječ je o u svijetu jedinstvenom međunarodnom festivalu na kojem se skulpture rade od slame. Pokretač tog zanimljivog umjetničkog druženja je Nikola Faller, čija obitelj obavlja svu logostiku.

110819-brkic-slama2Na festival slame dolaze umjetnici iz cijelog svijeta, a ove godine bilo ih je iz Turske, Njemačke, SAD-a, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Ukupno je sudjelovalo 25 umjetnika, svatko od njih napravio je svoju skulpturu od slame, a svi zajedno rade i jednu veliku skulpturu koja se spaljuje na završetku festivala.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×