26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ivan Golub u subotu gostuje na tribini u Galeriji Koprivnica
I

Ne propustite

Društvo hrvatskih književnika Podravsko-prigorski ogranak i Koprivničko-križevačka županija pozivaju sve zainteresirane na tribinu pod nazivom Književno zrcalo, na kojoj će gostovati akademik mons. prof. emeritus dr. sc. Ivan Golub. Tribina će se održati u subotu, 12. travnja s početkom u 17 sati u Galeriji Koprivnica.

Tom će prigodom stihove kazivati Vid Balog, a voditelj tribine je dr. sc. Mario Kolar.

Inače, Ivan Golub (Kalinovac, 1930.) je hrvatski svećenik, teolog i bibličar, sveučilišni profesor emeritus, književnik, povjesničar kulture, poliglot, prevoditelj i esejist.

Do danas je objavio 70-ak knjiga i više stotina članaka, od kojih su brojni prevedeni na više jezika. Dobitnik je važnih nacionalnih i međunarodnih nagrada, član je uglednih domaćih i inozemnih akademija.

Ovogodišnji je dobitnik nagrade za životno djelo Koprivničko-križevačke županije.

Ukupnost njegova pjesničkog opusa predstavlja knjiga izbranih pjesama Pohod milosti, koja će biti i predstavljena na tribini.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×