TRAŽI SE VISOK I PLAV MOMAK

Ivana moli pomoć u potrazi za dečkom kojeg je srela u vlaku Zagreb-Virje

– Stvarno se nadam da će netko od svih vas ovdje znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju – da ćeš se prepoznati – poručuje Ivana.

08:36h
0
vlak hz   mg
Hrvatske željeznice // Foto: Matija Gudlin

Na adresu redakcije studentski.hr javila se mlada dama s molbom da objave njen oglas kojim traži svoju potencijalnu srodnu dušu, a naša je redakcija odmah odlučila priskočiti u pomoć. Riječ je, naime, o dečku kojeg je upoznala u vlaku još u lipnju, a s kojim nažalost nije razmijenila kontakt.

–  Pomalo sam već očajna pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vlaku – smjer Zagreb-Koprivnica-Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb-Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt – objasnila je. Zbog velike nervoze koja ju je tada snašla nije se ni sjetila zatražiti ga broj prije no što je izašao na stanici Virje (rekao joj je da ondje ide prespavati kod rodbine zbog nekakvih instrukcija).

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20-25 godina – nisam sigurna.

Ako poznajete dečka ili slutite tko bi mogao biti, javite joj se na Facebook profil Ivana Markešić koji je napravila u svrhu potrage ili barem podijelite članak kako biste povećali šansu da se glavni likovi konačno povežu.

– Stvarno se nadam da će netko od svih vas ovdje znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju – da ćeš se prepoznati – dodala je.