Izašao iz HRAST-a

Ivica Suvalj bit će nostitelj liste Mreže za koprivničko Gradsko vijeće

Iskreno se radujem budućoj suradnji svih članova Mreže nezavisnih lista. Vjerujem da ćemo svojim radom i zalaganjem donijeti kvalitetnu promjenu u radu Gradskog vijeća, kaže Suvalj.

16:26h
0
Ivica Suvalj, član koprivničkog Gradskog vijeća // Foto: Matija Gudlin
Ivica Suvalj, član koprivničkog Gradskog vijeća // Foto: Matija Gudlin

Na sjednici Predsjedništva koprivničkog ogranka Mreže nezavisnih lista donesena je odluka da Mreža na lokalne izbore u Koprivnici izlazi sa samostalnom listom. Nositelj liste bit će Ivica Suvalj, vijećnik u trenutnom sazivu koprivničkog gradskog vijeća.

Suvalj je inače izašao iz HRAST-a i priključio se Korenovoj Mreži.

– Iskreno se radujem budućoj suradnji svih članova Mreže nezavisnih lista. Vjerujem da ćemo svojim radom i zalaganjem donijeti kvalitetnu promjenu u radu Gradskog vijeća. Na listi će se naći ljudi koji svojim sposobnostima i ljudskim kvalitetama mogu učiniti da Koprivnica bude bolji grad, grad po mjeri svakog čovjeka – rekao je Suvalj.

Uz njega na listi za gradsko vijeće bit će i Miljenko Flajs, bivši gradski vijećnik te predsjednik koprivničkog ogranka Mreže nezavisnih lista.

Iz Mreže najavljuju da će program s kojim će izaći biti jednostavan i konkretan, a temeljit će se na dovođenju gradskog proračuna u realne okvire, privlačenju investitora i oformljavanju posebnog odjela u Gradskoj upravi koji bi povlačio novac iz europskih fondova.

čitam...