Novinarsko druženje

FOTO Ivo Čičin-Mašansker dobio nagradu za komunikatora godine

15:07h
0
IvoČičin MašanskeriSašaLeković,predsjednikHND a//Foto:MarkoMurković
Ivo Čičin-Mašansker i Saša Leković, predsjednik HND-a // Foto: Marko Murković

Ove godine po prvi put je dodijeljena i nagrada za svekoliko djelovanje u novinarstvu, a dobitnik je bio Dragan Desnica.

Županijski ogranak Hrvatskog novinarskog društva organizirao je tradicionalno druženje novinara iz Podravine i Prigorja. Karlo Eisenbeisser, predsjednik ogranka, istaknuo je kako je ovo druženje prilika da se jednom godišnje novinari zahvale ljudima s kojima surađuju te da se zajedno druže i neslužbeno.

Ove godine ta zahvala, odnosno nagrada za komunikatora godine pripala je Ivi Čičin-Mašanskeru, glasnogovorniku i uredniku internetskog portala Rukometnog kluba Podravka Vegeta te dugogodišnjem iskusnom novinaru. Prije njega, nagrade za komunikatora godine dobivali su policijski glasnogovornici Dražen Laljek i Dijana Žagar te Ivica Franjić, bivši glasnogovornik Općinskog suda u Koprivnici.

– Drago mi je da sam dobio ovu nagradu i da je prepoznat moj trud i rad. Ipak, moram reći da nas stare ne treba toliko isticati jer na mladima svijet ostaje i na njih treba obratiti pažnju. U mirovini sam već deset godina, no svakodnevno radim po nekoliko sati na portalu i facebook stranici RK Podravke – rekao je Čičin-Mašansker.

Ove godine dodijeljena je i nova nagrada za svekoliko djelovanje u novinarstvu, a ona je dodijeljena Draganu Desnici, poznatom koprivničkom novinaru.

Desnica se zahvalio na dobivenoj nagradi te kratko kazao kako mu je drago što se i njega netko konačno sjetio.

Nagrade je ovogodišnjim dobitnicima dodijelio Saša Leković, predsjednik HND-a, a kako je bilo na druženju pogledajte u našoj fotogaleriji.