KOLAPS S TELEFONIMA

Iz županijskog Zavoda za hitnu medicinu javljaju na koje brojeve trenutno možete zvati za hitne slučajeve

Na brojevima 099/269-6747 i 099/269-6748 se i dalje javljaju dispečeri Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije.

12:58h
0
Foto: Sanjin Bojić

Zbog problema s uspostavom glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži trenutno se ne može dobiti ni broj 194 HITNE SLUŽBE, izvijestili su malo prije iz Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije.

Ravnateljica Mirjana Hanžeković objasnila je kako je radi pada telefonske mreže u cijeloj Republici Hrvatskoj broj 194 HITNE SLUŽBE trenutno nedostupan te u slučaju hitnih poziva stanovništvo Koprivničko-križevačke županije sve pozive preusmjeri na brojeve 099/269-6747 i 099/269-6748 na koje se i dalje javljaju dispečeri Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije.

Kako smo pisali ranije, HRVATSKI telekom (HT) izvijestio je da su nešto prije 10.30 zabilježene povremene poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a, zbog problema na signalnim čvorovima, piše Index.hr.

– Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklanjaju poteškoća te očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa u najkraćem mogućem roku, odgovorili su iz HT-a na upit Hine.

– Evidentirane su poteškoće u radu mobilnih i fiksnih usluga u cijeloj Hrvatskoj. Intenzivno radimo na otklonu poteškoće te vjerujemo kako će iste biti otklonjene u najkraćem mogućem roku. Ljubazno molimo za strpljenje”, stoji u odgovoru na Facebooku jednom korisniku koji se žalio na probleme.

Slična se poruka dobije kad ih se kontaktira putem Facebooka.

 

čitam...