PROBLEMI S TELEFONIMA

HT ima velikih problema u cijeloj Hrvatskoj, mnogi ne mogu telefonirati

Intenzivno se radi na otklonu poteškoća te vjeruju kako će iste biti otklonjene u najkraćem mogućem roku.

12:23h
0
mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

HRVATSKI telekom (HT) izvijestio je da su nešto prije 10.30 zabilježene povremene poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a, zbog problema na signalnim čvorovima, piše Index.hr.

– Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklanjaju poteškoća te očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa u najkraćem mogućem roku, odgovorili su iz HT-a na upit Hine.

– Evidentirane su poteškoće u radu mobilnih i fiksnih usluga u cijeloj Hrvatskoj. Intenzivno radimo na otklonu poteškoće te vjerujemo kako će iste biti otklonjene u najkraćem mogućem roku. Ljubazno molimo za strpljenje”, stoji u odgovoru na Facebooku jednom korisniku koji se žalio na probleme.

Slična se poruka dobije kad ih se kontaktira putem Facebooka.

Ne rade brojevi Hitne pomoći

Zbog tehničkih problema Hrvatskog telekoma (HT) sve fiksne telefonske linije zagrebačke Hitne pomoći trenutno nisu dostupne, priopćeno je u utorak iz Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu Grada Zagreba.

U slučaju hitnosti, iz Nastavnog zavoda pozivaju građane da koriste brojeve mobitela: 091 41 00 230 i 091 41 00 235, umjesto telefonskog broja 194, odnosno 112.