uvodni trening-seminar

Izraelski sustav samoobrane Krav Maga stiže i u Križevce, sretnim čitateljima u suradnji s instruktorima pripremili smo poklone

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave i dođu u laganoj sportskoj odjeći i čistim tenisicama. Seminar se ne naplaćuje, a zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava.

16:00h
0
Foto: Krav Maga Hrvatska
Foto: Krav Maga Hrvatska

Nakon Koprivnice, Krav Maga dolazi i u Križevce!


– Krav Maga je izraelski sustav samoobrane nastao 30-ih godina prošlog stoljeća za potrebe obrane od nasilnih grupa. U Izraelu se i razvijao, do 60-ih godina bio je isključivo za vojsku i policiju te tajne službe. Oko 80-ih godina počeo se razvijati i primjenjivati u civilnom životu. Jednom početniku koji nije bio u dodiru s borilačkim vještinama potrebno je oko četiri do šest mjeseci, a baš u to vrijeme održavaju se prva testiranja. Ipak, sve ovisi o pojedincu, te instruktoru – kazao nam je instruktor i voditelj centra Nikola Perić krajem kolovoza prošle godine kada je Krav Maga dolazila u Koprivnicu.

Uvodni trening-seminar održat će se u subotu 2. veljače 2019. na Trgu Sv.Florijana 1, u Križevcima. Vrijeme početka je 14 sati, a instruktori navode kako je to sjajno zasve starije od 16 godina bez obzira na predznanje koji žele poboljšati koncentraciju, fokus, odlučnost, kondicijski i zdravstveni status.

Instruktori Krav Maga Hrvatske upoznat će prisutne sa osnovama Krav Maga sustava samoobrane i pokazati sudionicama kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama svaki pojedinac može utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima mogu odgovoriti na fizičke napade.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave i dođu u laganoj sportskoj odjeći i čistim tenisicama. Seminar se ne naplaćuje, a zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava.

Za sve dodatne informacije i prijave obratite se na e-mail krizevci@krav-maga.hr ili na telefonski broj 095 5004 170 (Josip).

Kao i prošli puta, ePodravina Krav Maga Hrvatska za vas imaju poklončiće. Čak pet sretnih čitatelja osvojit će sa jedan od poklona po izboru: Krav Maga majica, suzavac ili Krav Maga bočica za vodu, koji mogu preuzeti na uvodnom seminaru.

čitam...