NAGRADNJAČA

Izvukli smo imena, pogledajte tko će dobiti ulaznice za subotnju predstavu Bokte! u Domu mladih

Dobitnici svoje ulaznice mogu podići u uredu Ludens teatra ili na blagajni na dan predstave.

17:00h
0
Ustupio Ludens teatar

Kazalište Puna kuća u subotu, u 20 sati, u dvorani Doma mladih Koprivnica izvest će predstavu Bokte! Tekst i režiju potpisuje Vanja Jovanović, a glumci su Svetlana Patafta i Marko Cindrić.

– Njihovu obiteljsku priču gledatelji doživljavaju kroz prizmu svakog od njih pa tako raščlanjivanjem obiteljskih odnosa kroz različite životne faze mogu vidjeti kako se roditelji nose s odrastanjem svoje djece i kako se ta djeca nose s pritiscima odrastanja i preuzimanja odgovornosti za svoje odluke. Scenom po scenu dolazi se do zaključka kako korijeni sukoba u obiteljima najčešće leže u pretjeranoj potrebi za zaštitom koja tako često rezultira nerazumijevanjem i razdorom među članovima. Kroz komične, svima prepoznatljive, gotovo arhetipske dramske situacije unutar jednog doma publika će imati priliku vidjeti odrastanje iz vizure djece i iz vizure roditelja. Sigurno će se prepoznati u većini situacija, a u najboljem slučaju, prepoznat će pogreške u vlastitim postupcima u okviru svoje obitelji. Upravo zahvaljujući svojoj tematskoj širini predstava je namijenjena i odrasloj i mladoj publici jer smo svi barem jednom u životu bili dio obitelj – poručuje redatelj.

ePodravina i Ludens teatar za vas su pripremili dvije ulaznice. Pratili ste korake potrebne za sudjelovanje u igri, a mi smo izvukli sretne dobitnike koji će dobiti po jednu ulaznicu. A to su Maja Sabočanec i Ivana Puškarić.

Dobitnici svoje ulaznice mogu podići u uredu Ludens teatra ili na blagajni na dan predstave.