14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prvo kolo kupa

Kakva dominacija! Mladi ronioci Šoderice na riječkoj Kantridi uzeli na desetke medalja
K

U konkurenciji je bilo devet kluba iz cijele Hrvatske

Ne propustite

Na bazenima riječke Kantride proteklog je vikenda održano prvo kolo kupa u plivanju perajama i brzinskom ronjenu, na kojem su članovi Ronilačkog kluba Šoderica, u konkurenciji devet klubova, ostvarili odlične rezultate i penjali se na niz postolja.

Krenut ćemo od najmlađih, odnosno djece, gdje je Bartol Patrčević Lončarić bio drugi na 100 metara BF i treći na 50 PP. Tena Gregurec, također, je bila druga na 50 PP, a Roko Mikinac treći na 100 BF.

U kategoriji mlađih kadeta dominirao je Petar Treščec s dva prva mjesta, 50 PP i 400 PP, dok je Matej Lukačin bio drugi na 100 BF. Kadet Petar Koluder na postolje se penjao čak četiri puta, odnosno bio je prvi na 50 PP i 400 BF i drugi na 50 AP i 100 BF. Kadetkinja Ljupka Patrčević Lončarić bila je treća na 100 BF.

Mlađa juniorka Isabella Victorija Švegović bila je treća na 50 PP i 50 AP te druga na 100 BF, Tin Treščec, također, treći na 50 PP i 50 AP i drugi na 400 PP, a Petar Ferčec treći na 100 BF. Junior Leo Bradić zauzeo je drugo mjesto na 100 metara u brzom ronjenju, a njegov kolega Viktor Lovreković bio je dominantan na 50 PP, 50 AP i 400 PP. Naime, u sve tri discipline uzeo je prvo mjesto.

Natjecale su se i štafete 4x100PP, i to vrlo uspješno. Naime, prve su bile mlađe kadetkinje Lea Mesarek, Dora Bradić, Magdalena Nemec i Nina Sabol, mlađi kadeti Roko Mikinac, Bartol Patrčević Lončarić, Matej Lukačin i Petar Treščec i juniori Petar Koluder, Tin Treščec, Viktor Lovreković i Leo Bradić. S drugim mjestom morale su se zadovoljiti mlađe juniorke Isabella Victoria Švegović, Rea Vuković, Ljupka Patrčević Lončarić i Paula Široki, a trećim Melani Šajković, Monika Saraf, Lana Stančir i Ana Lovriček. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×