Karlo Eisenbeisser novi predsjednik županijskog ogranka HND-a

12:03h
0

Karlo Eisenbeisser // Foto: Podravski listČlanovi Hrvatskog novinarskog društva, ogranka Koprivničko križevačke županije, izabrali su većinom glasova Karla Eisenbeissera iz Podravskog lista za predsjednika županijskog ogranka HND-a.


 

– Zahvaljujem svim kolegama novinarima koji su glasovali, a Karlu čestitam i želim puno uspjeha u predstojećem četverogodišnjem mandatu – rekla je dosadašnja predsjednica Sanja Kos-Bojanić s HRT-a.

Karlo Eisenbeisser je pomoćnik glavnog urednika za crnu kroniku i sport s 12 godina staža u Podravskom listu. U prošlom mandatu bio je potpredsjednik ogranka.

– Moj cilj je promicanje vrijednosti novinarstva, pomoć i pružanje potpore mladim novinarima, ali i ukazivanje na neke društveno-političke probleme kad će za to postojati potreba – rekao je Eisenbeisser.

Otkrio je i koji će mu biti prvi korak na novoj funkciji.

– Namjeravam osnovati Udrugu novinara i djelatnika u medijima „Stjepan Vadla – Pišta” koja će upotpunjavati rad ogranka HND-a i okupljati sve ljude povezane u radu s medijima: grafičare, urednike, tonske majstore, snimatelje, spikere, markentigaše i ostale – kazao je Karlo Eisenbeisser.

 

čitam...