dugo su bili mirni

Katolička Udruga Vigilare ponovno napada, okomili se na Podravkinu Linoladu: Vratimo Božić!

Pošto se bliži božićno vrijeme iz Udruge su očito naumili da je vrijeme za nešto veliko. Tako su na svojoj Facebook stranici napali novu Podravkinu Linoladu.

18:00h
0
Ilustracija

Katolička Udruga Vigilare opet ima nešto za reći! ‘Odlučna mreža građana za zaštitu i promicanje prava na život, braka, obitelji i društvenih vrjednota’, piše im u opisu na društvenoj mreži, ako niste znali tko su oni. Ne tako davno na ‘na zub’ su uzeli Lidl jer su u svom asortimanu prodavali proizvode povodom popularne Noći vještica, odnosno Halloweena.

Budući da se bliži božićno vrijeme iz Udruge su očito naumili da je vrijeme za nešto veliko. Tako su na svojoj Facebook stranici napali novu Podravkinu Linoladu. Naime, na omotu mnogima omiljenog slatkog namaza našao se blagdanski tekst na engleskom jeziku, a piše Merry Winter. Što im je točno zasmetalo znaju samo oni, kako to narušava i povređuje dostojanstvo ljudi također znaju samo oni. Evo što su na Facebooku napisali.

Iz viđenog možete vidjeti kako pozivaju ljude da šalju pritužbe Podravki i da zovu tvrku te tako ‘vrate Božić’. Što god im već to značilo.

čitam...