17.3 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kaži sada, ili zauvijek šuti! – poručuju iz HDSS-a županu Korenu
K

Ne propustite

Čelnici HDSS-a zadovoljni su što je SDP preuzeo odgovornost daljnjeg vođenja Županijske skupštine. Potpredsjednik HDSS-a i županijske skupštine Vlado Miklobušec komentirao je nedavnu izjavu župana Darka Korena, koju je izrekao kada je došlo do promjene vlasti u skupštini, da će o tome zašto su pojedine stranke i vijećnici napustili koaliciju govoriti kad za to dođe vrijeme. 

“Neka kaže sada ako što ima ili neka zauvijek šuti. Jer nama u HDSS-u je jasno da čeka parlamentarne izbore kako bi nas tada blatio, a sebe prao.”

Miklobušec je komentirao i poziv čelnika A-HSP-a županu da javno progovoriti o ucjenama kojima je bio izložen: 

 

“Župan mi je na jednom sastanku u četiri oka rekao: sada imam Helgu Jug, ti mi više ne trebaš, a Bingula i Keleminec traže od mene da te se smijeni s mjesta dopredsjednika Županijske skupštine zbog toga što si predlagao konsensus oko proračuna ili oni više neće mene podržavati. Nisam siguran, ali meni to zvuči kao ucjena.” 

HDSS je najavio da će u Skupštini Koprivničko-križevačke županije podržavati sve razvojne i socijalne programe, bez obzira koja stranka će ih predložiti.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×