16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ljeto na Šoderici

Kerekesh teatar i ove će godine vrhunskim predstavama vikend započeti u četvrtak
K

Ne propustite

Drago mi je da je za predstave izabran četvrtak jer se tako nadopunjuje početak vikenda. Ove predstave posebno su mi drage jer privlače publiku različitih dobnih skupina, rekao je Ivan Sabolić, načelnik Općine Legrad.

U organizaciji Udruge mladih Koprivnice i Teatra Kerekesh od 30. lipnja do 25. kolovoza, na jezeru Šoderica  održavat će se manifestacija 2. ljeto na Šoderici.

Prikazat će se pet predstava u organizaciji Kerekesh Teatra, a novost je dodatna predstava Krtice koja je humanitarnoga karaktera, a organizira ju Forum mladih SDP-a Koprivnice. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je odjelu pedijatrije koprivničke bolnice. Između ostalih, izvodit će se predstave Ljubav, Oćeš nećeš, doktor i Bog Ivač Znova.

– Drago mi je da je za predstave izabran četvrtak jer se tako nadopunjuje početak vikenda. Ove predstave posebno su mi drage jer privlače publiku različitih dobnih skupina – rekao je Ivan Sabolić, načelnik Općine Legrad.

U manifestaciji je prošle godine uživalo preko 1200 posjetitelja, a želja organizatora je da ove godina ta brojka premaši 1500 posjetitelja i da događaj postane tradicija. S obzirom na to, organizatori su za ovu godinu najavili veći broj sjedećih mjesta i karata.

Tomislav Jurenec, Udruga mladih Koprivnice // Foto: Matija Gudlin
Tomislav Jurenec, Udruga mladih Koprivnice // Foto: Matija Gudlin

– Hvala svima koji su nam vjerovali i podržali nas prošle godine. Sigurni smo da će se projekt nastaviti kao festival. Publika je oduševljena, dojmovi se još uvijek nisu slegli od prethodne godine, a ove obećajemo još bolji doživljaj. Mi smo tu za publiku, a ne publika za nas – izjavio je Tomislav Jurenec, iz Udruge mladih Koprivnica.

Ideja organizatora je da se predstave ubuduće organiziraju svaki, a ne svaki drugi četvrtak, a osim toga želja im je da se ovaj projekt pretvori u festival.

Ljubomir Kerekeš, Kerekesh Teatar // Foto: Matija Gudlin
Ljubomir Kerekeš, Kerekesh Teatar // Foto: Matija Gudlin

– Predstava koja je pobudila najveći interes na protekolom Ljetu na Šoderici bit će reprizirana, a riječ je o popularnom Dimnjačaru, koji će se odigrati 1200. put što je raritet unutar hrvatske kazališne produkcije – rekao je glumac Ljubomir Kerekeš.

U slučaju lošeg vremena predstave će se održati u društvenom domu Legrad.

Ulaznice se po cijeni od 40 kuna mogu se nabaviti već danas u Mosquito beach baru na Šoderici ili u caffe baru Kaktus u Koprivnici. Ako predstave neće biti rasprodane u pretprodaji, ulaznice će se moći kupiti dva sata prije početka predstave ispred pozornice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×