Knjižnica // Krešimir Mišak gostuje 2.listopada

19:42h
0
Foto: novossti.com

U srijedu, 2. listopada u 19 sati u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica gostovat će Krešimir Mišak, jedan od omiljenih televizijskih novinara koji je svojom emisijom „Na rubu znanosti” stekao vjerne gledatelje, obožavatelje, ali i protivnike.

Osim što se bavi novinarstvom, Krešimir Mišak nagrađivani je pisac znanstvene fantastike (SFERA, nagrada za najbolja ostvarenja s područja SF-a za priče „Svijet iduće sekunde” (1999.) i „Akvarij sa zlatnim ribicama” (2004.). Autor je zbirke znanstveno-fantastičnih priča „Zvjezdani riffovi”, knjige o parapsihološkim fenomenima „Telepatija i telekineza” te knjige intervjua o transformaciji svijesti „Sretan Vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali”.

U knjizi „Svjetla na nebu” bavi se kronologijom istraživanja NLO-a kroz povijest i u novije vrijeme. Dok se u knjizi „Putovati kroz vrijeme? Zašto ne!” bavi fenomenom vremena i putovanja kroz vrijeme, u vrlo popularnim knjigama „Sve piše u novinama (… a ponešto i ne)” i „Dečki, odjebite u skokovima (i dalje: sve piše u novinama… samo najvažnije ne)” bavi se putovanjem kroz vijesti te na vrlo pitak način testira različite teorije urote promatrajući svijet oko sebe i analizirajući novinske tekstove. Osim što je poznat kao novinar i pisac, poznat je i kao rock-glazbenik.

Ulaz je slobodan pa iz knjižnice pozivaju sve zainteresirane građane da dođu i provjere što sve piše u njegovim knjigama, a što možda ne! Knjige će se moći kupovati po prigodnim cijenama.