23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Anonimusi bez muda
K

Ne propustite

ANONIMUSI BEZ MUDA

Prije nekoliko godina bila sam na zanimljivom date-u. U jednom romantičnom zagrebačkom restoranu. Ipak kad smo iza toga poželjeli otići na kavu u kafić malo niže sjela sam u auto muškarca kojeg sam poznavala nešto više od pola godine i to samo virtualno.

On je rekao: „ Baš si hrabra. Možda sam ubojica!”. Odgovorila sam mu: „ Nisam hrabrija od tebe. Možda sam ja neurotična luđakinja koja će ti odgristi muški ponos!”, kiselo se nasmijao, popio kavu i prestao se javljati.

VIDITE – u životu nikad ne znate s kim zaista imate posla. Jer da znate – ne bi bilo crne kronike. Sve bi bilo ružičasto i umjetno. Ipak – od nedavno i kod mene ima crnokronikaških epizoda. Postala sam meta luđaka ili luđakinje koja već pola godine šalje anonimna pisma svima s kojima sam povezana; nadređenima, obitelji, suprugu, njegovim nadređenima. Prava mala sapunica na podravski način. Neugodna doduše jer se napadi u pismima odnose i na moje stručne kompetencije i na moj izgleda i na moj privatni život. Neke od njih su istina, totalni promašaj, ali sve u svemu – SVAKAKO TE UZNEMIRE. A da ne bi slučajno završila negdje u mraku zadavljena sve sam prijavila – privatnom istražitelju i uživam u onome što je do sada otkrio. KAKO STVARI STOJE – radi se o osobi koja je trajno poremećena i zaista joj ne bi bilo loše potražiti stručnu pomoć. Uz to, nalazi se u mojoj blizini i očito je sve više iziritirana mojom pojavom. Ispada da je dovoljno da se pojavim pa da ONA uzme u ruke komp i počne još jedan traktat o VRAGU U MAGDALENA obliku. Napadi idu toliko daleko da se predlaže i način na koji bi me se moji poslovni i privatni dragi ljudi trebali riješiti. ONO ŠTO PERSONA NIKAKO NE BI TREBALA PROPUSTITI jer jednostavno životno pravilo – sve što želiš drugima u veoma kratkom roku će se natovariti tebi na vrat. Pa ovim putem predlažem svima koji doživljavaju slične napade da koriste jednostavnu vizualizaciju kako bi se strelice odbile od njih i pogodile ravno u sridu – ANONIMUSA KOJI NEMAJU MUDA. JER DA IMAJU sve bi rješavali licem u licem bez otužbi, patetičnih primjedbi i seljačkih napomena o moralu, vrijednostima i tehnološkom višku.

DRAGI MOJI – nikad ne znate tko je s druge strane i kako će na vaš pucanj odgovoriti čak i onda kada je anoniman. Sukladno mojim iskustvima postoje i puno sofisticiraniji načini utjecaja na ljude i oni nisu zaboravljeni u srednjem vijeku. Možda nas ne spaljuju na lomačama, ali još uvijek nas ima i nismo nimalo simpatične…. KADA NAS SE IZAZOVE… baš kao i prije 500 godina!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×