15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Kad oko pobegne!
K

Ne propustite

Kad oko pobegne!

Muškarci su jednostavno – jednostavni. Nema šanse da im oko ne pobjegne kad vide nekog zgodnog komada. I bez obzira da li imaju dioptriju ili su oko sokolovo – svi moraju bar malo hititi pogled na dobar bok ili seksi batak. Ali drage moje nemojte dizati uzaludnu paniku jer dugogodišnje iskustvo i poznavanje psihologije jak su argument za ono što ću reći – NIJE SVAKI POGLED OPASAN!

Muškarci do 30-ete; Kad im oko pobjegne, a to je od prilike svakih 16 sekundi nemojte dizati paniku. Oni  sasvim dobro mogu servisirati najmanje dvije partnerice bez ikakvih problema. Čak i kada jesu u čvrstoj vezi i slučajno zablude s nekom zgodnom prolaznicom ne ugrožavaju ono što imaju doma. Ne zato što su promiskuitetni već zato što se ne opterećuju sa seksom. Oni još uvijek misle da će uvijek „moći” pa ih i ostavite u tom uvjerenju.

Muškarci do 40-ete; Bez obzira da li su u stabilnom braku ili se rastaju i sastaju po 18 puta – vole pogledati zgodnu ženu. Njima oko ne samo da bježi na zamamne obline nego ih zamišlja i kod žena koje ih uopće nemaju tipa – zgodna kuma ili suradnica na poslu. Počinje ih hvatati panika od gubitka moći pa skaču na svaku mogućnost dokazivanja da im je libido iznad prosjeka. Najopasniji su ako nalete na neku mlađu, nezaposlenu i umjetno plavu – obično ih takve smotaju tjelesno i emotivno oko malog prsta s umjetnim noktom. Želite li da njihovo oko ne skače previše okolo prestanite gledati Sulejmana i počnite se haremski oblačiti! Vjerujte – nema vam druge jer su u ovoj fazi muškarci poput djece – SVE BI PROBALI!

Muškarci do 50-ete; E njima oko još nije niti pobjeglo, a već su pri kraju. Oni točno znaju koju žena mogu zadovoljiti, a koje se potrebno kloniti. Već su prošli sve umjetne i prave plavuše i znaju da je trava uvijek „zelenija” u susjedovom dvorištu. A obzirom da su i kod susjede već nekoliko puta bili – nisu ludi da si doma rade nemir! Čak i ako zablude s nekom oblom i primamljivom vjerujte da neće s njom odjahati u suton. I to ne samo zato jer ih bole leđa i imaju problema s pamćenjem već i zato jer im hormoni ne divljaju toliko da bi im miris druge žene pomutio razum.  Mudrost im dozvoljava da povremeno odigraju neku partiju žestoke avanture „usput”, ali se u pravilu rijetko razvode i sigurno znaju veliku tajnu –

NIJE BITNO KOLIKO TI PUTA OKO POBJEGNE VEĆ možeš li ga nakon toga vratiti ili oćoraviš TOTALKA!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgoda

FOTO Poplava u prometnoj koprivničkoj ulici, hidrant popustio i potopio cestu vodom

Prava poplava upravo se događa u Ulici Stari Brežanec u Koprivnici. Hidrant je "popustio" iz iz njega teče voda po...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×