ČITATI, ČITATI, ČITATI

Koprivničanci će i ove godine imati besplatnu članarinu u Knjižnici i čitaonici Fran Galović

Američko knjižničarsko društvo prošle je godine koprivničkoj knjižnici dodijelilo međunarodnu nagradu za inovativne knjižnične programe.

09:49h
0
Foto: Ivan Balija
Nakon locdowna svi su pohrlili u knjižnicu // Foto: Ivan Balija

Grad Koprivnica u potpunosti će, i u 2021. godini, za sve građane s prebivalištem u Koprivnici financirati članarinu u Knjižnici i čitaonici Fran Galović.


Na gradskim stranicama stoji kako se koprivnička knjižnica prilagodila promjenama uslijed pandemije koronavirusa te su usluge prilagođene aktualnoj situaciji. Istaknuli su reviziju zbirke stručnih, znanstvenih i zavičajnih časopisa i novina, uređenje spremišta u knjižnici i kampusu, provođenje kreativnog natječaja za najbolju kratku priču koja se odvija u Koprivnici, kao i predstavljanje knjige Dijane Sabolović-Krajina Narodne knjižnice u tranziciji – sociološki aspekti sa studijom slučaja koprivničke knjižnice.

Američko knjižničarsko društvo koprivničkoj je knjižnici u 2020. godini dodijelilo međunarodnu nagradu za inovativne knjižnične programe za program Mala škola korištenja pametnih telefona za starije osobe.

čitam...