VOLONTER PENZIONER

Koprivnički Crveni križ krenuo s projektom, umirovljenici će vježbati kako bi poboljšali tjelesne sposobnosti

Prvi trening bit će u četvrtak, od 10 do 11 sati te će se održavati dvaput tjedno, utorkom i četvrtom, prijepodne i poslijepodne.

11:57h
0
Hodajmo
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica krenulo s provođenjem projekta Volonter penzioner financiranog sredstvima Europske unije.

U sklopu projekta predviđene su sportske aktivnosti u obliku treninga za umirovljenike koje će biti usmjerene na poboljšanje tjelesne sposobnosti kako bi umirovljenici što duže ostali fizički aktivni. Predviđene su vježbe istezanja, mobilnosti i stabilnosti, te vježbe opuštanja. Treninzi će se održavati pod stručnim vodstvom trenerice u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7.

Prvi trening bit će u četvrtak, od 15 do 16 sati te će se održavati dvaput tjedno, utorkom i četvrtom, prijepodne i poslijepodne.

– Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u sportskim i drugim aktivnostima u projektu Volonter penzioner da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica na broj 048/642-193 – poručuju.

Partneri Crvenog križa na projektu su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad Starigrad.