6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički godišnjak dobio novi format i online izvedbu
K

Ne propustite

Koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak predstavila je novi, deveti broj Koprivničkog godišnjaka.

Ovogodišnje izdanje potpuno je drugačije u odnosu na dosadašnje. Prije svega daleko je modernije, a osim po drugačijem formatu i kvalitetnijoj izvedbi, Godišnjak prati i potpuno nova, interaktivna internetska prezentacija koju je izradila koprivnička tvrtka Kosinus, s još opširnijim pojedinim temama u odnosu na one koje su obrađene u tiskanom izdanju. Online verziju možete prolistati na adresi www.godisnjak.trg-kc.hr ili niže u ovome članku.

Martina Golčić // foto: Mario KosVesna Želježnjak // foto: Mario Kos

– Godišnjak je prilika da se jedanput godišnje informacije iz Gradske uprave, Grada Koprivnice i svih gradskih institucija te javnih ustanova, informacije “s ove strane stola”, sve ono što radimo, a što možda nije bilo dovoljno komunicirano prema građanima, da se ovim putem pojasni, da se da detaljna informacija i da se da jedan pregled svega onoga što se događalo u gradu u godini unatrag. Tako da ćemo neke teme koje ovdje vidimo moći popratiti možda, usudila bih se reći, potpuno novo, dakle s informacijama koje možda i nisu bile tako interpretirane; sada će ih svi građani moći pročitati na jedan drugi način, onako kako ih mi vidimo: kroz “lupu pozitive”, odnosno gledamo ih na način da smo se trudili, radili najbolje kako smo znali i mogli, svi u gradu, i ovo je rezultat tog našeg posla – izjavila je glavna urednica Godišnjaka, Martina Golčić.

Ima i tema koje nisu popularne, kao što su nezaposlenost i gospodarska kriza.

foto: Mario Kos– Ovo nisu novine koje samo hvale, ovo su novine koje realno ocrtavaju ono što mi vidimo i informacije koje stvarno imamo argumentirano, podastreno i točno – dodala je urednica Golčić.

Koprivnički godišnjak izdan je u 10.000 primjeraka i može se preuzeti u prodavaonicama s tiskom te na svim prometnim mjestima.

Cijena izrade je 50.000 kuna, no u cijelosti je pokrivena prihodom od oglašivača, dakle Godišnjak nije financiran novcem iz gradskog proračuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×