25.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
"PRILIKE"

Koprivnički LoM izbacio prvi album, na njemu su radili dvije godine, kombinacija je rocka, elektronike, drum ‘n’ bassa i etna
K

U svih 11 pjesama stopio se odraz raznih ljudskih stanja i emocija u kojima se mnogi itekako mogu pronaći

Ne propustite

Koprivnička glazbena scena od nedavno je postala bogatija na račun nove glazbene uzdanice pod imenom LoM i neobičan je spoj različitih žanrova. Riječ je tročlanom sastavu iz Koprivnice osnovanom 2020. godine.

Kombinacijom raznih žanrova – rocka, elektronike, drum and bassa i etna – stvaraju svoj specifični glazbeni izričaj. Sa svega nekoliko nastupa, fokus stavljaju na stvaranje prvog albuma pod nazivom “Prilike” koji sadrži 11 pjesama, a od kojih su “Svemir” i “Kosa” predstavljene publici u obliku spota.

Mix i master gotovo cijelog albuma “Prilike” djelo je Filipa Motovunskog (FM Mastering), osim za pjesme “Svemir” i “Kosa”, gdje je u potpisu Leonard Klaić.

Autor omota albuma je sam član LoMa, Koprivničanac Aleksandar Rapaić. Uz Aleksandra, koji je ujedno basist i glazbeni motor benda, tu je i pjevačica Dragana Pandža te Leo Benkek na gitari.

“Prilike” je album na kojem LoM radi već duže vrijeme i od početka do kraja, u svih 11 pjesama, stopio se odraz raznih ljudskih stanja i emocija u kojima se mnogi itekako mogu pronaći.

Na kraju dodajmo da LoM uživo promovira album u zagrebačkom Dva Osam, 10. ožujka.

Foto: Sanjin Bojić
Foto: Sanjin Bojić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Žalili se na presudu

KOPRIVNICA Digao kredit kako bi prijatelju posudio 15.000 eura, ovaj mu nije vratio ni cent – neće u zatvor?!

Jedan je Koprivničanac dao prijatelju u potrebi značajan iznos novca! Ovaj mu je na kraju ostao dužan 15.000 eura...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×