oš antun nemčić gostovinski

FOTO Koprivnički osnovnoškolci obilježili Dan škole bogatim kulturno-umjetničkim programom

Drago mi je da zajedničkim snagama, naporima i radom svi mi koji u školi radimo, s našim učenicima, ostvarujemo sve lijepo što zacrtamo, kazala je Gordana Gazdić - Buhanec, ravnateljica škole.

16:45h
0
Središnja proslava Dana škole održana je u Domoljubu // Foto: Matija Gudlin

Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski iz Koprivnice proslavila je Dan škole. Proslava je počela sportskim igrama održanim na igralištu škole. Uz to, učenička Zadruga pod nazivom Nemčićevi suncokreti organizirala je prodajnu izložbu.

Prostor školske knjižnice ispunili su mališani iz 2. a razreda koji su prezentirali projekt koji provode uz prigodnu izložbu ” Čitajmo mi – hajde i ti ”. Također, predstavila se i školska filmska družina te je održana premijera njihovog filma pod nazivom Proxima b.

U Domoljubu je održana središnja proslava, uz prigodni program u kojem su sudjelovali učenici. Bila je to prilika za prisjetiti se projekata koje škola provodi te brojnih uspjeha.

– Ovo je dan kad želimo pokazati što smo sve postigli. Ponosi smo što imamo status Eko škole, na naš projekt koji se odnosi na botaniku. Na sve one brojne nagrade koje su naši učenici primili na raznim natjecanjima. Drago mi je da zajedničkim snagama, naporima i radom svi mi koji u školi radimo, s našim učenicima, ostvarujemo sve lijepo što zacrtamo – kazala je Gordana Gazdić – Buhanec, ravnateljica škole.

Nakon programa, druženje je nastavljeno u opuštenijem tonu, uz domjenak.

Loading...